1. Finn et design som passer deg

Garasjeporten er ofte husets førsteinntrykk

Hvis du nettopp har bygd deg et nytt og fint hus, eller flyttet inn i drømmeboligen. Ønsker du kanskje at garasjeporten også skal stå i samme stil som utformingen til huset. Da kan det være lurt å gå for en garasjeport som kan leveres i samme overflate og dekor, som resten av garasjen eller huset.

Det totale utseende til porten, styres av hvordan portseksjonene passer sammen. Hvis porten blir levert med forskjellige størrelser på seksjonene, så vil dette synes når porten er lukket og gi garasjen et rotete utrykk på avstand.

Hvilken type garasjeport bør du velge?

Leddport

Dette er den mest brukte garasjeport-modellen. En leddport er oppbygget av flere elementer som er hengslet sammen, som kjører i en loddrett skinne langs veggen og trekkes vannrett oppover langs taket. Denne portmodellen gir deg maksimalt med plass både i og utenfor garasjen, og man kan parkere helt inntil porten både ute og inne. Den gir også full åpning, da beslagene til porten sitter på innersiden av veggen. En leddport vil ha den best isoleringsevnen.

Rulleport

Rulleportene er konstruert av mange små elementer som er hengslet sammen og som rulles opp og samles i en rull. En rulleport tar nesten ingen plass i garasjen, som gjør at du har hele taket fritt til oppbevaring.

Vippeport

Vippeport-modellen er konstruert med én seksjon som vippes opp og legges inn under taket i garasjen. Denne modellen åpnes fortere enn en leddport, men den bruker også mer plass og er heller ikke så isolert og tett som andre garasjeport-modeller.

2. Velg smart

En smart garasjeport er tilpasset hele familien

Frister det med å installere Smart Home løsninger i huset, eller har du kanskje flyttet inn i et hus med slike løsninger allerede?

Da kan det være lurt å velge en garasjeportåpner som kan snakke med de samme løsningene du har installert i huset. Samtidig som at alle andre i huset enkelt kan betjene garasjeporten.

Utvid mulighetene dine

Med et Smart Home-system fra Hörmann, kan du betjene dine dører og garasjeporter via en app eller via stemmestyring – uansett hvor i verden du måtte befinne deg, døgnet rundt. I tillegg er Hörmann Homee kompatibel med andre Smart Home-systemer og kan utvides slik at du kan styre andre komponenter i huset ditt, for eksempel sikkerhetskamera, oppvarming, solskjermer og belysning.

Du kan betjene Hörmann homee via en gratis app på smarttelefon og nettbrett (for iOS og Android) eller via en web-app på PC. Styring via stemmeassistenten, Amazon Alexa, Google Assistant og Apple Siri er også mulig. Du kan velge om du vil bruke Hörmann homee med alle funksjoner, via et offentlig nettverket eller ditt private hjemmenettverk.

3. Tenk sikkerhet

Vi lagrer stadig større verdier i garasjen

Sertifisert og testet

Hörmann leddporter er testet og sertifisert enkeltvis og også i kombinasjon med Hörmann portåpnere i samsvar med de høye sikkerhetskravene i EU-standarden 13241. En leddport kan neppe være sikrere. Dette gir deg og familien din trygghet i hverdagen.

Innbruddssikring

I tillegg til standard innbruddssikring som låser porten automatisk og sikrer mot at den tvinges opp, leveres Hörmann garasjeleddporter med RC 2 sikkerhetsutstyr.

Unngå at noen kopierer dine radiosignal

Hörmann homee er Integrert med vårt ekstremt sikre BiSecur-krypteringsteknologi som i tillegg til å gi et stabilt og støyfritt rekkevidde, gjør at ingen kan kopiere ditt radiosignal. BiSecure-krypteringsteknologien fungerer på samme måte som en kodebrikke fra banken. Det vil si at portåpneren sender en ny kode til din håndsender eller via Homee-appen, hver gang du åpner porten din. Krypteringsteknologien er testet og sertifisert
av sikkerhetseksperter ved Ruhr-universitetet Bochum.

4. Velg en komplett leverandør

Vi tilpasser garasjeporten akkurat slik du ønsker.

Kun Hörmann

Portteknikk er leverandør av Hörmann, den eneste garasjeport produsenten som leverer komplette porter, hvor alle port- og portåpnerkomponenter blir utviklet og produsert av Hörmann selv. Produktene blir produsert i spesialiserte fabrikker i samsvar med høy teknisk standard.

Lokal service med lang erfaring

God service er vårt fremste kjennetegn. Vår montasje- og servicekapasitet består av servicebiler som reiser rundt lokalt. Vi har også sentrale lokaler i Sandnes med utstillinger og butikk for å gjøre det enklere for våre kunder.

Bestill en presentasjon i vår utstilling i sandnes

Sentralt i Sandnes har vi en utstilling hvor vi kan vise hvordan våre produkter fungerer og ser ut.

Bestill Portbussen hjem til deg

Vi kan også komme hjem til deg på befaring med portbussen. Den er spesialbygget med utstilling for å hjelpe deg med å ta de rette valgene og se valgene opp mot huset.

Portteknikk